Навигација

Schneider Electric online meetup - My Enterprise Project Experience: How to deliver mission-critical systems around the globe?

Време28. октобар 2021. 18:00
ПредавачМарко, Марко и Милен
ОрганизаторSchneider Electric

Како ефикасно испоручити ентерприсе решење широм света у земљама као што су Колумбија, Сенегал, Малезија, САД, када се култура клијента неретко разликује од ваше? Како кроз дискусије са ИТ департманима, консултантима – некад пуним предрасуда, донети исправну одлику и прилагодити се свим заинтересованим странама? Који је минимални ниво техничке експертизе, а који управљачких способности? Кроз ове и бројне друге изазове провешће нас Марко, Марко и Милен, преносећи своја искуства у испоруци enterprise пројеката на онлајн meetup-у у четвртак 28. октобра у 18ч.  
Пријавите се на: https://events.hubilo.com/Meetup-My-Enterprise-Project-Experience/register


Биографије учесника:

Милен Миоданић је завршио мастер студије на Факултету техничких наука у Новом Саду, на одсеку за Рачунарство и аутоматику. Са Schneider Electric-ом се упознао 2008. године, када је постао њихов стипендиста. Данас ради на позицији Solution Architect у сектору за испоруку пројеката. 

Марко Ракић се након завршених студија на Електротехничком факултету у Београду запослио у Schneider Electric-у на место пројектног инжењера. Његов посао подразумева разумевање захтева клијента, дефинисање најбољих решења и комуникацију са девелоперима. Ту је да помогне клијенту да и после извршења пројекта искористи производ на што бољи начин.

Марко Чомић је завршио политичке науке у Новом Саду, потом мастер студије Европске интеграције и међународни односи. Са Chevening стипендиом британске Владе одлази на мастер студије менаџмента на Универзитету у Бирмингему, које завршава 2018. године. Тренутно ради као пројектни менаџер у Schneider Electric-у. Тимски је играч и срећан је кад види да постоји добра атмосфера у тиму који води, када сваким даном напредују, расту и уче заједно.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/429/Schneider_LN_14.10.png