Navigacija

BROSE STUDENTSKA PRAKSA

Vreme 25. maj 2021. 11:00
Predavač HR Team kompanije Brose: Tatjana Jakovljević, Direktor ljudskih resursa Jelena Đorđievski, Regruter Bojana Nedeljkovic, Regruter Đorđe Babić, Regruter
Organizator BROSE d.o.o.
Mesto MTeams meeting

Apstrakt predavanja:

Kompanija Brose, četvrti po veličini proizvođač delova za automobile u svetu, održaće onlajn predavanje i radionicu za sve zainteresovane studente Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Brose ima za cilj unapređenje budućnosti za studente, a predavanje je samo jedan od načina da se studentima približi svet automobilske industrije. Na predavanju će biti reči o programu Studentske prakse za 2021.-2022.godinu, kao i o radu u Brose kompaniji.
Pored predavanja, biće održana i radionica na kojoj će se predstavnici HR tima studentima pomoći za sva pitanja vezana za proces prijave za praksu ili rad.

Link za pristup predavanju: PREDAVANJE

O kompaniji:

Kompanija Brose razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata vozila, vrata prtljažnika i sedišta, kao i elektromotore i elektroniku. Brose zapošljava oko 25.000 ljudi u Brose grupi širom sveta, na 65 lokacija u 24 zemlje I ostvarilo je prodaju od 6,2 milijarde evra u 2020 godini. Na listi kupaca ove kompanije nalazi se oko 80 automobilskih brendova, preko 40 dobavljača i 50 proizvođača električnih bicikala.

Slike

  • /uploads/attachment/najava/419/Brose-1080x1100px_ETF__1_-1.png