Навигација

BROSE СТУДЕНТСКА ПРАКСА

Време25. мај 2021. 11:00
ПредавачHR Team kompanije Brose: Tatjana Jakovljević, Direktor ljudskih resursa Jelena Đorđievski, Regruter Bojana Nedeljkovic, Regruter Đorđe Babić, Regruter
ОрганизаторBROSE d.o.o.
МестоMTeams meeting

Апстракт предавања:

Компанија Brose, четврти по величини произвођач делова за аутомобиле у свету, одржаће онлајн предавање и радионицу за све заинтересоване студенте Електротехничког факултета у Београду. Brose има за циљ унапређење будућности за студенте, а предавање је само један од начина да се студентима приближи свет аутомобилске индустрије. На предавању ће бити речи о програму Студентске праксе за 2021.-2022.годину, као и о раду у Brose компанији.
Поред предавања, биће одржана и радионица на којој ће се представници HR тима студентима помоћи за сва питања везана за процес пријаве за праксу или рад.

Линк за приступ предавању: ПРЕДАВАЊЕ

О компанији:

Компанија Brose развија и производи мехатроничке системе за врата возила, врата пртљажника и седишта, као и електромоторе и електронику. Brose запошљава око 25.000 људи у Brose групи широм света, на 65 локација у 24 земље И остварило је продају од 6,2 милијарде евра у 2020 години. На листи купаца ове компаније налази се око 80 аутомобилских брендова, преко 40 добављача и 50 произвођача електричних бицикала.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/419/Brose-1080x1100px_ETF__1_-1.png