Navigacija

Interaktivna radionica: Implementacija digitalnog dizajna na FPGA u “safety critical” sistemu

Vreme 16. januar 2015. 15:09
Predavač Elsys Eastern Europe
Mesto sala 61, Elektrotehnički fakultet

Dragi studenti,

U narednih par godina svi ćete biti deo kompanija u kojima se radi na komercijalnim projektima u raznim oblastima (Semiconductor, Automotive, Web etc). Sam proces i organizacija projekata je neizostavan deo kojeg možda tokom studija niste toliko svesni, a veoma je važan činilac u vašoj daljoj karijeri.  U tom smislu, primena osnovnih veština upravljanja projektima i odgovarajućih metodologija projektovanja su od ključnog značaja za uspeh projekta. Do koje mere i na koji način se upravljanje projektima i metodologija projektovanja primenjuju, zavisi od oblasti primene projektovanog sistema, jer će na primer proizvod potrošačke elektronike svakako imati drugačije okruženje i zahteve od elektronskog uređaja u avio industriji.

Inženjeri iz kompanije ELSYS Eastern Europe sa timovima koji učestvuju na EUROBOT takmičenju će u interaktivnoj radionici pokušati da vam približe važnost pomenutih aktivnosti.

Radionica će pokriti sledeće teme:

  • Projekat i projektni menadžment
  • Put od specifikacije sistema do implementirane funkcionalnosti
  • Primena V-CYCLE metodologije na konkretnom projektu implementacije digitalnog dizajna na FPGA u “safety critical” transportnom sistemu

Pozivamo studente završnih godina da nam se pridruže na pomenutoj radionici koja će se održati 5. marta u 18 časova u sali 61 na Elektrotehničkom fakultetu.