Навигација

Интерактивна радионица: Имплементација дигиталног дизајна на FPGA у “safety critical” систему

Време16. јануар 2015. 15:09
ПредавачElsys Eastern Europe
Местосала 61, Електротехнички факултет

Драги студенти,

У наредних пар година сви ћете бити део компанија у којима се ради на комерцијалним пројектима у разним областима (Semiconductor, Automotive, Web etc). Сам процес и организација пројеката је неизоставан део којег можда током студија нисте толико свесни, а веома је важан чинилац у вашој даљој каријери.  У том смислу, примена основних вештина управљања пројектима и одговарајућих методологија пројектовања су од кључног значаја за успех пројекта. До које мере и на који начин се управљање пројектима и методологија пројектовања примењују, зависи од области примене пројектованог система, јер ће на пример производ потрошачке електронике свакако имати другачије окружење и захтеве од електронског уређаја у авио индустрији.

Инжењери из компаније ELSYS Eastern Europe са тимовима који учествују на EUROBOT такмичењу ће у интерактивној радионици покушати да вам приближе важност поменутих активности.

Радионица ће покрити следеће теме:

  • Пројекат и пројектни менаџмент
  • Пут од спецификације система до имплементиране функционалности
  • Примена V-CYCLE методологије на конкретном пројекту имплементације дигиталног дизајна на FPGA у “safety critical” транспортном систему

Позивамо студенте завршних година да нам се придруже на поменутој радионици која ће се одржати 5. марта у 18 часова у сали 61 на Електротехничком факултету.