Navigacija

TEDxBinnenhof

Vreme 31. mart 2014. 15:00
Organizator Ambasada Kraljevine Holandije
Mesto Svečana sala Građevinskog fakulteta, Bulevar kralja Aleksadra 73.

U ponedeljak 31.3.2014. od 13.15 do 16.30 u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta u Beogradu Ambasada Kraljevine Holandije organizuje TEDxBinnenhof, globalni događaj tokom koga se predstavljaju inovativne ideje iz Holandije. Ovogodišnja konferencija je naslovljena Global Challenges | Dutch Solutions i sadrži 10 predavanja. Konferencija se održava posredstvom video linka iz čuvene sale Ridder u Binnenhofu, centru holandske politike, u Hagu.

Ambasadama Holandije širom sveta omogućen je prenos događaja, a Ambasada Holandije u Beogradu, uz pomoć Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta, kao i studentskih organizacija tri fakulteta, organizuje ove godine prenos ovog događaja u Beogradu. Konferenciju će otvoriti njegova ekselencija gospodin Laurent Stokvis, ambasador Holandije, potom će predstavnik Philips-a gospodin Vojislav Radović održati kratku prezentaciju o inovacijama u Philips-u, a zatim slede predavanja direktno iz Haga.

U toku konferencije biće organizovana polusatna panel diskusija u kojoj će učestvovati po jedan nastavnik tri tehnička fakulteta: prof. dr Milica Jovanović Popović, Arhitektonski fakultet, prof. dr Zorana Naunović, Građevinski fakultet i doc. dr Željko Đurišić, Elektrotehnički fakultet. Moderator panel diskusije je Iva Babić, asistent Elektrotehničkog fakulteta.

Pogledajte