Навигација

TEDxBinnenhof

Време31. март 2014. 15:00
ОрганизаторАмбасада Краљевине Холандије
МестоСвечана сала Грађевинског факултета, Булевар краља Алексадра 73.

У понедељак 31.3.2014. од 13.15 до 16.30 у Свечаној сали Грађевинског факултета у Београду Амбасада Краљевине Холандије организује TEDxBinnenhof, глобални догађај током кога се представљају иновативне идеје из Холандије. Овогодишња конференција је насловљена Global Challenges | Dutch Solutions и садржи 10 предавања. Конференција се одржава посредством видео линка из чувене сале Ridder у Binnenhofu, центру холандске политике, у Хагу.

Амбасадама Холандије широм света омогућен је пренос догађаја, а Амбасада Холандије у Београду, уз помоћ Електротехничког, Грађевинског и Архитектонског факултета, као и студентских организација три факултета, организује ове године пренос овог догађаја у Београду. Конференцију ће отворити његова екселенција господин Laurent Stokvis, амбасадор Холандије, потом ће представник Philips-а господин Војислав Радовић одржати кратку презентацију о иновацијама у Philips-у, а затим следе предавања директно из Хага.

У току конференције биће организована полусатна панел дискусија у којој ће учествовати по један наставник три техничка факултета: проф. др Милица Јовановић Поповић, Архитектонски факултет, проф. др Зорана Науновић, Грађевински факултет и доц. др Жељко Ђуришић, Електротехнички факултет. Модератор панел дискусије је Ива Бабић, асистент Електротехничког факултета.

Погледајте