Navigacija

Prezentacija Biznis Inkubatora

Vreme 03. decembar 2009. 21:00
Organizator Kompanija PSTech u saradnji sa organizacijom Bolton Trust iz Irske i Docklands Innovation Park-om iz Dablina i uz podršku TAM-BAS programa Evropske banke za obnovu i razvoj
Mesto Amfiteatar 56

Imate ideju za biznis i treba Vam pomoć da je ostvarite?

Biznis Inkubator je jedinstven, besplatan program koji će vam pružiti priliku da svoju ideju u oblasti znanja ili tehnologije pretvorite u stvarnost.

Kompanija PSTech u saradnji sa organizacijom Bolton Trust iz Irske i Docklands Innovation Park-om iz Dablina i uz podršku TAM-BAS programa Evropske banke za obnovu i razvoj organizuje prvi program za razvoj preduzeća u Srbiji.

Dvanaestomesečni program podrške i inkubacije Vam između ostalog pruža:

  • Poslovni prostor (telefon, internet, biznis adresu, sale za sastanke)
  • Biznis mentora
  • Radionice sa stranim i domaćim ekspertima (oblasti: marketing, prodaja, stratesko planiranje, finansije, investicije, intelektualna svojina, i druge)
  • Pomoć u konkurisanju za start-up kredite i druge oblike finansiranja
  • Umrežavanje sa stručnjacima iz industrije, potencijalnim investotorima i drugim uspešnim preduzetnicima
  • Nagradu za najuspešniji biznis na kraju programa

Ovo je prva godina sprovođenja ovog jedinstvenog programa u Srbiji koji je baziran na oprobanom Irskom modelu i u 2010. godini mi nudimo 5 slobodnih mesta za razvoj 5 najboljih poslovnih ideja.

Ne propustite šansu! Mi vam pružamo pomoć, podršku, alate i znanje, a na Vama je da ostvarite Vaš san!

Konkurs za prijave je otvoren do 31. Decembra 2009. godine.

Prezentacija o programu održaće se u četvrtak 3. Decembra u 20č u Amfiteatru 56, na Elektrotehničkom Fakultetu u Beogradu.

Za više informacija, prijavu za Inkubator ili da se registrujete za prezentaciju na ETF-u, posetite naš sajt www.pstech.rs/inkubator/