Навигација

Презентација Бизнис Инкубатора

Време03. децембар 2009. 21:00
ОрганизаторКомпанија PSTech у сарадњи са организацијом Bolton Trust из Ирске и Docklands Innovation Park-ом из Даблина и уз подршку TAM-BAS програма Европске банке за обнову и развој
МестоАмфитеатaр 56

Имате идеју за бизнис и треба Вам помоћ да је остварите?

Бизнис Инкубатор је јединствен, бесплатан програм који ће вам пружити прилику да своју идеју у области знања или технологије претворите у стварност.

Компанија PSTech у сарадњи са организацијом Bolton Trust из Ирске и Docklands Innovation Park-ом из Даблина и уз подршку TAM-BAS програма Европске банке за обнову и развој организује први програм за развој предузећа у Србији.

Дванаестомесечни програм подршке и инкубације Вам између осталог пружа:

  • Пословни простор (телефон, интернет, бизнис адресу, сале за састанке)
  • Бизнис ментора
  • Радионице са страним и домаћим експертима (области: маркетинг, продаја, стратеско планирање, финансије, инвестиције, интелектуална својина, и друге)
  • Помоћ у конкурисању за start-up кредите и друге облике финансирања
  • Умрежавање са стручњацима из индустрије, потенцијалним инвестоторима и другим успешним предузетницима
  • Награду за најуспешнији бизнис на крају програма

Ово је прва година спровођења овог јединственог програма у Србији који је базиран на опробаном Ирском моделу и у 2010. години ми нудимо 5 слободних места за развој 5 најбољих пословних идеја.

Не пропустите шансу! Ми вам пружамо помоћ, подршку, алате и знање, а на Вама је да остварите Ваш сан!

Конкурс за пријаве је отворен до 31. Децембра 2009. године.

Презентација о програму одржаће се у четвртак 3. Децембра у 20ч у Амфитеатру 56, на Електротехничком Факултету у Београду.

За више информација, пријаву за Инкубатор или да се региструјете за презентацију на ЕТФ-у, посетите наш сајт www.pstech.rs/inkubator/