Navigacija

ELSYS Eastern Europe Scholarship Program

Scholarship

ELSYS Eastern Europe

Da li želiš da započneš karijeru u poluprovodničkoj industriji?
Postani ELSYS Eastern Europe stipendista i uđi u svet elektronike jednim korakom!

Kompanija ELSYS Eastern Europe otvara još jedan ciklus stipendiranja najboljih studenata! Prijave su otvorene do 31. oktobra, a planirani početak programa je 1. decembar 2023. god.

Prijavite se

ELSYS Eastern Europe stipendijski program je savršena prilika da zakoračite u poluprovodničku industriju, učite od najboljih, otkrijete svoju oblast interesovanja i uživate u finansijskoj podršci koju pruža naša kompanija! 
Program stipendiranja je otvoren za najbolje studente Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Elektronskog fakulteta u Nišu. Pored finansijske podrške, stipendisti će imati priliku da izaberu program prakse kroz koji će steći praktično znanje i veštine potrebne za rad na komercijalnim projektima. Uspešno završena praksa vas dovodi do zaposlenja u ELSYS Eastern Europe-u, kao i titule Junior Engineer-a! Možete saznati više o programima putem edukativnih videa: Analog Custom IC Layout, Analog Mixed-Signal Design and Verification, Digital Design Verification, Hardware Design, Digital IC Design, Analog Design.

Prijavite se

Za više informacija o našem program stipendiranja pogledajte našu veb stranicu, dok za sva konkretna pitanja ne oklevajte da nam pišete na contact@elsys-eastern.com.

Želimo Vam puno uspeha,
Vaš ELSYS Eastern Europe


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2854/ELSYS_Eastern_Europe_Scholarship_1080x1080_3.jpg