Навигација

ELSYS Eastern Europe Scholarship Program

Scholarship

ELSYS Eastern Europe

Да ли желиш да започнеш каријеру у полупроводничкој индустрији?
Постани ELSYS Eastern Europe стипендиста и уђи у свет електронике једним кораком!

Компанија ELSYS Eastern Europe отвара још један циклус стипендирања најбољих студената! Пријаве су отворене до 31. октобра, а планирани почетак програма је 1. децембар 2023. год.

Пријавите се

ELSYS Eastern Europe стипендијски програм је савршена прилика да закорачите у полупроводничку индустрију, учите од најбољих, откријете своју област интересовања и уживате у финансијској подршци коју пружа наша компанија! 
Програм стипендирања је отворен за најбоље студенте Електротехничког факултета у Београду, Факултета техничких наука у Новом Саду и Електронског факултета у Нишу. Поред финансијске подршке, стипендисти ће имати прилику да изаберу програм праксе кроз који ће стећи практично знање и вештине потребне за рад на комерцијалним пројектима. Успешно завршена пракса вас доводи до запослења у ELSYS Eastern Europe-у, као и титуле Junior Engineer-а! Можете сазнати више о програмима путем едукативних видеа: Analog Custom IC Layout, Analog Mixed-Signal Design and Verification, Digital Design Verification, Hardware Design, Digital IC Design, Analog Design.

Пријавите се

За више информација о нашем програм стипендирања погледајте нашу веб страницу, док за сва конкретна питања не оклевајте да нам пишете на contact@elsys-eastern.com.

Желимо Вам пуно успеха,
Ваш ELSYS Eastern Europe


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2854/ELSYS_Eastern_Europe_Scholarship_1080x1080_3.jpg