Navigacija

Radionica "Code9"

U saradnji sa globalnom kompanijom "Levi9", i njihovom kancelarijom iz Beograda, ETF organizuje projekat "Code9". Studenti Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu imaće priliku da tokom oktobra pohađaju zanimljive stručne radionice iz oblasti novih informacionih tehnologija.

Mogućnost pohađanja radionica imaju studenti 3. i 4. godine osnovnih akademskih studija, kao i studenti master akademskih studija IT usmerenja. Tematika ovogodišnjih tematskih radionica u okviru projekta "Code9" je:

  • DevOps (upoznavanje sa Cloud Computing i AWS platformom)
  • Flutter (upoznavanje sa jednom od najmodernijih tehnologija za razvoj na mobilnim platformama)
  • JavaScript (upoznavanje sa razvojem veb aplikacija zasnovanih na mikroservisnim arhitekturama i sa bogatim korisničkim interfejsom)

Za svaku od ove tri radionice previđena su po 4 četvoročasovna termina, svake subote u oktobru (7, 14, 21. i 28.10.). Studenti mogu da pohađaju jednu od tri tematske radionice, pri čemu mogu da se prijave za sve tri (ali da napišu po kom prioritetu, jer će sve radionice da se održavaju u istom terminu, subotom pre podne, u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta). Radionice su potpuno besplatne, a studenti koji prođu kroz sva 4 termina i urade domaće zadatke koje dobiju, dobiće sertifikat o završenoj radionici.

Sve informacije o radionicama nalaze se na linku:
https://code9.rs/beograd/

Prijava je moguća na sledećem linku:
https://jobs.rs.levi9.com/jobs/3049068-code9-workshops/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2822/levi9.jpg