Навигација

Радионица "Code9"

У сарадњи са глобалном компанијом "Levi9", и њиховом канцеларијом из Београда, ЕТФ организује пројекат "Code9". Студенти Електротехничког факултета у Београду имаће прилику да током октобра похађају занимљиве стручне радионице из области нових информационих технологија.

Могућност похађања радионица имају студенти 3. и 4. године основних академских студија, као и студенти мастер академских студија ИТ усмерења. Тематика овогодишњих тематских радионица у оквиру пројекта "Code9" је:

  • DevOps (упознавање са Cloud Computing и AWS платформом)
  • Flutter (упознавање са једном од најмодернијих технологија за развој на мобилним платформама)
  • JavaScript (упознавање са развојем веб апликација заснованих на микросервисним архитектурама и са богатим корисничким интерфејсом)

За сваку од ове три радионице превиђена су по 4 четворочасовна термина, сваке суботе у октобру (7, 14, 21. и 28.10.). Студенти могу да похађају једну од три тематске радионице, при чему могу да се пријаве за све три (али да напишу по ком приоритету, јер ће све радионице да се одржавају у истом термину, суботом пре подне, у просторијама Електротехничког факултета). Радионице су потпуно бесплатне, а студенти који прођу кроз сва 4 термина и ураде домаће задатке које добију, добиће сертификат о завршеној радионици.

Све информације о радионицама налазе се на линку:
https://code9.rs/beograd/

Пријава је могућа на следећем линку:
https://jobs.rs.levi9.com/jobs/3049068-code9-workshops/

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2822/levi9.jpg