Navigacija

ELSYS Eastern Europe Summer Internship ‘23

Započni karijeru u poluprovodničkoj industriji!

Kompanija ELSYS Eastern Europe otvara još jedan ciklus letnje prakse! Prijave su otvorene do 18. juna, a početak programa prakse je planiran za 17. jul.

Prvi korak ka željenoj karijeri je sam odabir programa prakse koji je u našoj kompaniji mentorski vođen i plaćen. Otvorene su pozicije u sledećim domenima: Analog Custom IC Layout, Analog Mixed-Signal Design and Verification, Digital Design Verification, Hardware Design, Digital IC Design, Analog Design.

Cilj prakse je sticanje praktičnog znanja i veština potrebnih za rad na komercijalnim projektima, a uspešno završena praksa vas dovodi do zaposlenja ELSYS Eastern Europe-u, kao i titule Junior Engineer-a.

Prijavite se

Ako se pitate koji program prakse je pravi izbor za vas, pripremili smo zanimljiv karijerni kviz koji će u skladu sa vašim ambicijama i preferncijama ukazati na idealan izbor u oblasti hardwareskog inženjeringa.

Uradite kviz o karijeri

Za više informacija o našim programima prakse pogledajte našu veb stranicu, dok za sva konkretna pitanja ne oklevajte da nam pišete na contact@elsys-eastern.com.

Želimo Vam puno uspeha,

Vaš ELSYS Eastern Europe

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2783/Artboard_1.jpg