Навигација

ELSYS Eastern Europe Summer Internship ‘23

Започни каријеру у полупроводничкој индустрији!

Компанија ELSYS Eastern Europe отвара још један циклус летње праксе! Пријаве су отворене до 18. јуна, а почетак програма праксе је планиран за 17. јул.

Први корак ка жељеној каријери је сам одабир програма праксе који је у нашој компанији менторски вођен и плаћен. Отворене су позиције у следећим доменима: Analog Custom IC Layout, Analog Mixed-Signal Design and Verification, Digital Design Verification, Hardware Design, Digital IC Design, Analog Design.

Циљ праксе је стицање практичног знања и вештина потребних за рад на комерцијалним пројектима, а успешно завршена пракса вас доводи до запослења ELSYS Eastern Europe-у, као и титуле Junior Engineer-a.

Пријавите се

Ако се питате који програм праксе је прави избор за вас, припремили смо занимљив каријерни квиз који ц́е у складу са вашим амбицијама и префернцијама указати на идеалан избор у области хардwареског инжењеринга.

Урадите квиз о каријери

За више информација о нашим програмима праксе погледајте нашу веб страницу, док за сва конкретна питања не оклевајте да нам пишете на contact@elsys-eastern.com.

Желимо Вам пуно успеха,

Ваш ELSYS Eastern Europe

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2783/Artboard_1.jpg