Navigacija

Tech+FPGA 2023

Dragi studenti,

Sa ponosom objavljujemo da ELSYS Eastern Europe i ove godine organizuje Tech+FPGA studentsko timsko hardware design takmičenje od 19. do 21. maja 2023. godine.

Tech+FPGA je prvo hardware design takmičenje u formi hakatona, prvi put organizovano prošle godine u Srbiji u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom, Univerziteta u Beogradu.

Ove godine za vas smo pripremili dva izazova – Game Design u trajanju od 24 sata i Image Processing & Hardware Accelerator u trajanju od 48 sati za koje je neophodno poznavanje HDL jezika.

Takmičenje se održava od 19. do 21. maja u prostorijama ELSYS Eastern Europe-a u Airport City-ju, Omladinskih brigada 90e, Beograd, dok su prijave otvorene do 8. maja.

Okupi kolege sa fakulteta, registruj tim od 3 člana i spremi se za zanimljiv inženjerski izazov, puno mozganja, još više druženja, kao i mogućnost da odnesete pobedu! Sigurno će to biti lepo i nezaboravno iskustvo za vas, dok je glavna nagrada - Samsung Galaxy Watch 5 za svakog člana pobedničkog tima obe kategorije.

Prijavi svoj tim

Na linku ispod možete videti kako je to izgledalo prošle godine, kao i koji timovi su odneli titule pobednika.

Pogledaj video

Srećne prijave I vidimo se na Tech+FPGA 2023!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2764/1_Elsys_FPGA_EDIT_.jpg