Navigacija

NOFFZ Internship program – pridružite nam se!

NOFFZ-Forsteh Technologies d.o.o. pruža vam priliku da se upoznate sa izazovnim problemima testiranja u automobilskoj industriji i svoju karijeru započnete među jednim od svetskih lidera u ovoj oblasti.

Mi smo lokalno predstavništvo nemačke porodične kompanije NOFFZ Technologies GmbH. Već više od 30 godina bavimo se razvojem hardverskih i softverskih rešenja za testiranje naprednih elektronskih sklopova – od samih čipova do kompletnih modula kao što su kontroleri za autonomnu vožnju,
radar senzori  i slično. Kompanija danas broji više od 200 zaposlenih širom sveta, sa kancelarijama u Nemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Srbiji, Mađarskoj i Kini.

Praksa započinje obukom, nakon koje ćete imati priliku da radite na nekim od projekata i iskusite realne inženjerske izazove. Tokom celog programa prakse, imaćete stalnu mentorsku podršku od strane naših iskusnih inženjera.

Rok za prijavu je 15. mart, a planirani početak prakse je 3. april.  Više detalja o samom programu možete pronaći na linku.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2738/Praksa.png