Навигација

NOFFZ Internship програм – придружите нам се!

NOFFZ-Forsteh Technologies d.o.o. пружа вам прилику да се упознате са изазовним проблемима тестирања у аутомобилској индустрији и своју каријеру започнeте међу једним од светских лидера у овој области.

Ми смо локално представништво немачке породичне компаније NOFFZ Technologies GmbH. Већ више од 30 година бавимо се развојем хардверских и софтверских решења за тестирање напредних електронских склопова – од самих чипова до комплетних модула као што су контролери за аутономну вожњу,
радар сензори  и слично. Компанија данас броји више од 200 запослених широм света, са канцеларијама у Немачкој, Сједињеним Америчким Државама, Мексику, Србији, Мађарској и Кини.

Пракса започиње обуком, након које ћете имати прилику да радите на неким од пројеката и искусите реалне инжењерске изазове. Током целог програма праксе, имаћете сталну менторску подршку од стране наших искусних инжењера.

Рок за пријаву је 15. март, а планирани почетак праксе је 3. април.  Више детаља о самом програму можете пронаћи на линку.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2738/Praksa.png