Navigacija

Praksa u Danieli Systec Engineering

Plaćena stručna praksa namenjena je studentima završnih godina na smerovima „Signali i sistemi“ i „Energetika“ koji su zainteresovani za procesno upravljanje. Teme kojima će se studenti baviti tokom prakse najbliži su predmetima „Upravljanje u realnom vremenu“ i „Upravljanje industrijskim
procesima“ i „Upravljanje elektromotornim pogonima“. Praćenje navedenih predmeta predstavljaće prednost prilikom izbora.

Uz podršku mentora radiće se na programiranju PLC-a, upoznavanju sa hardverskom opremom koja se koristi u industrijskoj automatizaciji, izradi HMI aplikacije, analizi više vrsta inženjerskih šema i dodatne dokumentacije.

Plan je da praksa traje tokom marta, aprila i maja 2023. godine u prostorijama firme u Beogradu, nekoliko puta nedeljno u trajanju od 4 do 6 sati dnevno. Termine i dnevno angažovanje dogovaraju mentor i studenti tako da se poštuju obaveze studenata na fakultetu (predavanja, vežbe, kolokvijumi i drugo).

Za polaznike prakse postoji mogućnost izrade diplomskog rada na temama koje je pripremila kompanija, a koje su usaglasili i odobrili profesori.

Vreme i način prijavljivanja:

Prijave sa biografijom slati na email adresu dsy.secretary.serbia@systec.danieli.com  sve do srede 08.03.2023. godine, sa naslovom email-a [Za studentsku praksu – Beograd]. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor i za njih će biti organizovani razgovori i testiranje.

Više informacija o kompaniji i konkursu možete videti ovde.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2735/Danieli_SYSTEC_Engineering.jpg