Навигација

Пракса у Danieli Systec Engineering

Плаћена стручна пракса намењена је студентима завршних година на смеровима „Сигнали и системи“ и „Енергетика“ који су заинтересовани за процесно управљање. Теме којима ће се студенти бавити током праксе најближи су предметима „Управљање у реалном времену“ и „Управљање индустријским
процесима“ и „Управљање електромоторним погонима“. Праћење наведених предмета представљаће предност приликом избора.

Уз подршку ментора радиће се на програмирању PLC-а, упознавању са хардверском опремом која се користи у индустријској аутоматизацији, изради HMI апликације, анализи више врста инжењерских шема и додатне документације.

План је да пракса траје током марта, априла и маја 2023. године у просторијама фирме у Београду, неколико пута недељно у трајању од 4 до 6 сати дневно. Термине и дневно ангажовање договарају ментор и студенти тако да се поштују обавезе студената на факултету (предавања, вежбе, колоквијуми и друго).

За полазнике праксе постоји могућност израде дипломског рада на темама које је припремила компанија, а које су усагласили и одобрили професори.

Време и начин пријављивања:

Пријаве са биографијом слати на емаил адресу dsy.secretary.serbia@systec.danieli.com  све до среде 08.03.2023. године, са насловом емаил-а [За студентску праксу – Београд]. Биће контактирани само кандидати који уђу у ужи избор и за њих ће бити организовани разговори и тестирање.

Више информација о компанији и конкурсу можете видети овде.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2735/Danieli_SYSTEC_Engineering.jpg