Navigacija

NEC Aspire Technology - otvorene pozicije

NEC Aspire Technology je inovativna kompanija koja se bavi R&D i pružanjem usluga sa osnovnom kompetencijom u mobilnim telekomunikacijama. Mi imamo bogato iskustvo u automatizaciji i AI/ML i isporučujemo end-to-end softverska rešenja, mrežne usluge i konsalting za operatore mobilnih mreža, provajdere i tehnološke partnere. Naša rešenja za različite vendore ostvaruju velika poboljšanja u performansama mreže i kvalitetu korisničkog iskustva

 

Naziv pozicije: RF Test Automation Engineer

Glavni zadatak je razvoj i automatizacija RF testova koji se tiču performansi telekomunikacione opreme u našoj laboratoriji. To uključuje programiranje modula za interakciju sa radio jedinicama, analizatorom signala, generatorom signala, RF switch box i drugom opremom. Fokus tehničkih problema je često vezan za interoperabilnost opreme različitih  proizvođača.

Kompletan opis pozicije kao i prijavu na istu možeš videti na linku: https://aspiretech.bamboohr.com/careers/184

Naziv pozicije: Experienced Python Software Engineer (Telecoms)

Trenutno tražimo visoko motivisanog Python inženjera da se pridruži timu za R&D softvera u našoj kancelariji u Beogradu. Radimo na razvoju i dizajnu naših proizvoda, baziranih na cloud tehnologijama, koji nadgledaju i optimizuju mobilne mreže širom sveta. Kao Python inženjeru, glavni zadatak će biti isporuka aplikacija koje će pomoći da se telekomunikaciona industrija pokrene korak napred. Naša rešenja pomažu inženjerima i zainteresovanim stranama da donose odluke zasnovane na podacima (big data).

Kompletan opis pozicije kao i prijavu na istu možeš videti na linku: https://aspiretech.bamboohr.com/careers/185

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2727/image001-3.png