Навигација

NEC Aspire Technology - отворене позиције

NEC Aspire Technology је иновативна компанија која се бави R&D и пружањем услуга са основном компетенцијом у мобилним телекомуникацијама. Ми имамо богато искуство у аутоматизацији и АI/ML и испоручујемо end-to-end софтверска решења, мрежне услуге и консалтинг за операторе мобилних мрежа, провајдере и технолошке партнере. Наша решења за различите вендоре остварују велика побољшања у перформансама мреже и квалитету корисничког искуства

 

Назив позиције: RF Test Automation Engineer

Главни задатак је развој и аутоматизација RF тестова који се тичу перформанси телекомуникационе опреме у нашој лабораторији. То укључује програмирање модула за интеракцију са радио јединицама, анализатором сигнала, генератором сигнала, RF switch box и другом опремом. Фокус техничких проблема је често везан за интероперабилност опреме различитих  произвођача.

Комплетан опис позиције као и пријаву на исту можеш видети на линку: https://aspiretech.bamboohr.com/careers/184

Назив позиције: Experienced Python Software Engineer (Telecoms)

Тренутно тражимо високо мотивисаног Python инжењера да се придружи тиму за R&D софтвера у нашој канцеларији у Београду. Радимо на развоју и дизајну наших производа, базираних на cloud технологијама, који надгледају и оптимизују мобилне мреже широм света. Као Python инжењеру, главни задатак ће бити испорука апликација које ће помоћи да се телекомуникациона индустрија покрене корак напред. Наша решења помажу инжењерима и заинтересованим странама да доносе одлуке засноване на подацима (big data).

Комплетан опис позиције као и пријаву на исту можеш видети на линку: https://aspiretech.bamboohr.com/careers/185

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2727/image001-3.png