Navigacija

Prilika za studentsku stručnu praksu u javnoj upravi

Studenti zainteresovani da stručnu praksu u akademskoj 2022/2023. godini realizuju u javnoj upravi biće u prilici da 9. novembra na onlajn Sajmu studentske stručne prakse saznaju više o ponudi gotovo 800 mesta za praksu u 56 organa javne uprave. Prilike za praksu otvorene su za studente 27 fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, a studentima Elektrotehničkog fakulteta je namenjeno 13 mesta.

Sajam počinje u 10 časova i kreiran je kao jednodnevni onlajn događaj na posebnoj platformi koja posetioce vodi kroz virtuelno zdanje Narodne skupštine Republike Srbije.

Tokom Sajma studenti će biti u prilici da prate prezentacije organa i univerziteta na njihovim virtuelnim štandovima, prisustvuju tematskim tribinama o stručnoj praksi i zapošljavanju u javnoj upravi, kao i da direktno komuniciraju sa predstavnicima organa i univerziteta koji učestvuju na Sajmu.

Organizator Sajma je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave uz podršku EU projekta „Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave“.

Za više informacija o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i programu Sajma posetite https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2668/praksa.jpg