Навигација

Прилика за студентску стручну праксу у јавној управи

Студенти заинтересовани да стручну праксу у академској 2022/2023. години реализују у јавној управи биће у прилици да 9. новембра на онлајн Сајму студентске стручне праксе сазнају више о понуди готово 800 места за праксу у 56 органа јавне управе. Прилике за праксу отворене су за студенте 27 факултета у саставу Универзитета у Београду, а студентима Електротехничког факултета је намењено 13 места.

Сајам почиње у 10 часова и креиран је као једнодневни онлајн догађај на посебној платформи која посетиоце води кроз виртуелно здање Народне скупштине Републике Србије.

Током Сајма студенти ће бити у прилици да прате презентације органа и универзитета на њиховим виртуелним штандовима, присуствују тематским трибинама о стручној пракси и запошљавању у јавној управи, као и да директно комуницирају са представницима органа и универзитета који учествују на Сајму.

Организатор Сајма је Министарство државне управе и локалне самоуправе уз подршку ЕУ пројекта „Видљивост и комуницирање реформе јавне управе“.

За више информација о студентској стручној пракси у јавној управи и програму Сајма посетите https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2668/praksa.jpg