Navigacija

Započni svoju karijeru u Brid.TV

Mi smo vodeća video platforma koja je nastala i razvila se na domaćem tlu. Zahvaljujući našim programerima i njihovom znanju i iskustvu, koristimo se na svetskom tržištu u industriji video oglašavanja. Naš proizvod omogućava izdavačima širom sveta da neometano prikazuju video-sadržaj i monetizuju ga.

Brid.TV posluje od 2018. godine i sarađuje sa kompanijama širom sveta. Preko 80% naših klijenata nalaze se u Sjedinjenim Državama, a među ostalima se nalaze i neke od najvećih medijskih kuća na Balkanu i u Evropi.

Kvalitet našeg proizvoda i tima prepoznali su i mnoge velike svetske kompanije i organizacije – Brid.TV nosi zvanično priznanje Guglovog tehnološkog partnera, član prestižne organizacije za standardizaciju u industriji digitalnog oglašavanja, IAB Europe, verifikovan je član organizacije TAG koji se bavi zaštiti svih članova industrije digitalnog oglašavanja.

Pošto stalno unapređujemo našu tehnologiju i platformu, u potrazi smo za kvalitetnim i predanim programima koje zanimaju video tehnologiju ili žele da započnu karijeru u industriji video oglašavanja. Ako volite izazove i ispunite ideju, dođite da pomognete našem vremenu da donese nešto novo na tržištu!

Pored novih izazova i prijatnog radnog okruženja koje podstiče nezavisnost, evo i nekoliko drugih razloga da se pridružite Brid.TV:

  • Sedmočasovno radno vreme (08–15h)
  • Privatno zdravstveno osiguranje
  • Obezbeđeno parking mesto
  • Redovni tim bilding događaji
  • Pomoć u planiranju napredovanja i profesionalnog usavršavanja

Više detalja o pozicijama i načinu prijave možete videti na sledećim linkovima:

Junior Web Developer

Junior Frontend Developer

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2636/oglas.jpg