Навигација

Започни своју каријеру у Brid.TV

Ми смо водећа видео платформа која је настала и развила се на домаћем тлу. Захваљујући нашим програмерима и њиховом знању и искуству, користимо се на светском тржишту у индустрији видео оглашавања. Наш производ омогућава издавачима широм света да неометано приказују видео-садржај и монетизују га.

Брид.ТВ послује од 2018. године и сарађује са компанијама широм света. Преко 80% наших клијената налазе се у Сједињеним Државама, а међу осталима се налазе и неке од највећих медијских кућа на Балкану и у Европи.

Квалитет нашег производа и тима препознали су и многе велике светске компаније и организације – Брид.ТВ носи званично признање Гугловог технолошког партнера, члан престижне организације за стандардизацију у индустрији дигиталног оглашавања, ИАБ Еуропе, верификован је члан организације ТАГ који се бави заштити свих чланова индустрије дигиталног оглашавања.

Пошто стално унапређујемо нашу технологију и платформу, у потрази смо за квалитетним и преданим програмима које занимају видео технологију или желе да започну каријеру у индустрији видео оглашавања. Ако волите изазове и испуните идеју, дођите да помогнете нашем времену да донесе нешто ново на тржишту!

Поред нових изазова и пријатног радног окружења које подстиче независност, ево и неколико других разлога да се придружите Брид.ТВ:

  • Седмочасовно радно време (08–15h)
  • Приватно здравствено осигурање
  • Обезбеђено паркинг место
  • Редовни тим билдинг догађаји
  • Помоћ у планирању напредовања и професионалног усавршавања

Више детаља о позицијама и начину пријаве можете видети на следећим линковима:

Junior Web Developer

Junior Frontend Developer

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2636/oglas.jpg