Navigacija

Praksa u firmi TX Services

TX Services je ogranak TX Group-e - najveće švajcarske medijske kuće koja posluje skoro 130 godina. U Beogradu imamo preko 200 zaposlenih sa planom da nastavimo da rastemo u narednom periodu. Mi razvijamo aplikacije kroz koje na dnevnom nivou prolazi oko 80% švajcarskog internet saobraćaja, a sa portfoliom dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i digitalnih platformi nastojimo da pružimo našim korisnicima korisne informacije i olakšamo orijentaciju u današnjem svetu.

Dinamičnost, poverenje, transparentnost i višestruke mogućnosti za razvoj - ovo bi bio najkraći opis našeg radnog okruženja. Trudimo se da konstantno unapređujemo svoje procese i da kreiramo što bolju sredinu za dalji napredak, kako timski tako i individualni. Internacionalno smo okruženje, sarađujemo sa kolegama iz Ciriha i Berlina i konstantno učimo jedni od drugih. Na taj način je i nastalo ime naše kompanije - TX koje je skraćenica od Technology Exchange, interne inicijative za razmenu znanja koju su pokrenuli naše kolege.

Po prvi put u Beogradu organizujemo program prakse za kolege koje bi u budućnosti želele da započnu svoju karijeru kao DevOps inženjeri. Kroz ovaj šestomesečni program, obezbedićemo vam mentorsku podršku i podsticajno okruženje, rad na dobro osmišljenim i praktičnim zadacima, sa mogućnošću zaposlenja po završetku prakse. Tokom perioda prakse, bićete deo Doodle tima, čiji članovi rade na razvoju jedne od najpoznatijih platformi za zakazivanje sastanka na svetu.

Više detalja o samoj poziciji i načinu prijave možete videti na sledećem linku.
https://jobs.txservices.rs/jobs/1907325-devops-internship-doodle/59ad6cac-44c7-4a59-ab5e-5a5de71579f3

Planirani raspored aktivnosti:
12.07. - 15.08. Prijave za praksu
16.08. - 20.08. Obaveštavanje kandidata o statusu njihove prijave
22.08. - 15.09. Proces selekcije za kandidate koji su ušli u uži izbor