Навигација

Пракса у фирми TX Services

TX Services је огранак TX Group-е - највеће швајцарске медијске куће која послује скоро 130 година. У Београду имамо преко 200 запослених са планом да наставимо да растемо у наредном периоду. Ми развијамо апликације кроз које на дневном нивоу пролази око 80% швајцарског интернет саобраћаја, а са портфолиом дневних и недељних новина, часописа и дигиталних платформи настојимо да пружимо нашим корисницима корисне информације и олакшамо оријентацију у данашњем свету.

Динамичност, поверење, транспарентност и вишеструке могућности за развој - ово би био најкраћи опис нашег радног окружења. Трудимо се да константно унапређујемо своје процесе и да креирамо што бољу средину за даљи напредак, како тимски тако и индивидуални. Интернационално смо окружење, сарађујемо са колегама из Цириха и Берлина и константно учимо једни од других. На тај начин је и настало име наше компаније - TX које је скраћеница од Technology Exchange, интерне иницијативе за размену знања коју су покренули наше колеге.

По први пут у Београду организујемо програм праксе за колеге које би у будућности желеле да започну своју каријеру као DevOps инжењери. Кроз овај шестомесечни програм, обезбедићемо вам менторску подршку и подстицајно окружење, рад на добро осмишљеним и практичним задацима, са могућношћу запослења по завршетку праксе. Током периода праксе, бићете део Doodle тима, чији чланови раде на развоју једне од најпознатијих платформи за заказивање састанка на свету.

Више детаља о самој позицији и начину пријаве можете видети на следећем линку.
https://jobs.txservices.rs/jobs/1907325-devops-internship-doodle/59ad6cac-44c7-4a59-ab5e-5a5de71579f3

Планирани распоред активности:
12.07. - 15.08. Пријаве за праксу
16.08. - 20.08. Обавештавање кандидата о статусу њихове пријаве
22.08. - 15.09. Процес селекције за кандидате који су ушли у ужи избор