Navigacija

Praksa u firmi TESO d.o.o.

TESO d.o.o (www.teso.rs) je IT kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju inovativnih rešenja u oblastima komunikacionih tehnologija, dizajna hardvera i softvera. Našim klijentima nudimo usluge razvoja kompletnog proizvoda: od razdade ideje, razvoja hardvera, mehanike do programiranja uređaja i razvoja pratećeg softvera.

Naša kompanija je specijalizovana za razvoj profesionalne video-opreme sa visokim brzinama prenosa, multimedijalnih sistema, IoT sistema sa niskom potrošnjom energije, sistema za internet sigurnost i rešenja bazirana na blockschain tehnologiji.

Naš tim čine vrsni stručnjaci upoznati za širokom paletom tehnologija, spremni da za svaki problem nađu najoptimalnije rešenje.

Radnu atmosferu u našoj kompaniji zasnivamo na kolegijalnosti, međusobnom pomaganju i deljenju znanja. U sinergiji sa naprednim i zahtevnim projektima, to svakom članu tima omogućava ogroman prostor za lično napredovanje i usavršavanje.
Nudimo praksu na sledećim pozicijama:

Plaćena praksa će se odvijati u periodu od 3 do 6 meseci. Nakon isteka prakse postoji mogućnost za dalje zaposlenje.

Kako se prijaviti:
Svi zainteresovani aplikanti mogu da pošalju CV elektronskim putem sa naznakom “Praksa” na našu adresu office@teso.rs i navedite projekte koje ste radili u toku studija ili samostalno. Na razgovor će biti pozvani kandidati koji su ušli u uži izbor.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2581/teso_logo.jpg