Навигација

Пракса у фирми TESO d.o.o.

TESO d.o.o (www.teso.rs) је IT компанија са дугогодишњим искуством у развоју иновативних решења у областима комуникационих технологија, дизајна хардвера и софтвера. Нашим клијентима нудимо услуге развоја комплетног производа: од раздаде идеје, развоја хардвера, механике до програмирања уређаја и развоја пратећег софтвера.

Наша компанија је специјализована за развој професионалне видео-опреме са високим брзинама преноса, мултимедијалних система, IoT система са ниском потрошњом енергије, система за интернет сигурност и решења базирана на blockschain технологији.

Наш тим чине врсни стручњаци упознати за широком палетом технологија, спремни да за сваки проблем нађу најоптималније решење.

Радну атмосферу у нашој компанији заснивамо на колегијалности, међусобном помагању и дељењу знања. У синергији са напредним и захтевним пројектима, то сваком члану тима омогућава огроман простор за лично напредовање и усавршавање.
Нудимо праксу на следећим позицијама:

Плаћена пракса ће се одвијати у периоду од 3 до 6 месеци. Након истека праксе постоји могућност за даље запослење.

Како се пријавити:
Сви заинтересовани апликанти могу да пошаљу CV електронским путем са назнаком “Пракса” на нашу адресу office@teso.rs и наведите пројекте које сте радили у току студија или самостално. На разговор ће бити позвани кандидати који су ушли у ужи избор.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2581/teso_logo.jpg