Navigacija

Kompanija Strong Network organizuje prakse za studente završnih godina tehničkih fakulteta

Strong Network se bavi razvojem platforme koja ubrzava razvoj softvera posredstvom Cloud IDE-a, softverskih kontejnera i bezbednog pretraživača. Na taj način kompanije omogućavaju svojim programerima da istovremeno rade bilo gde u svetu čuvajući bezbednost svog izvornog koda, poverljivih podataka i kredencijala.

Sa novim finansiranjem, Strong Network, planira da globalno skalira svoj proizvod, kao i da razvije svoje prodajne i inženjerske timove širom sveta.

Strong Network tim nudi plaćenu praksu od 6 meseci, nakon koje postoji mogućnost za nastavak saradnje kroz stalno zaposlenje. Platforma je razvijena pomoću modernih tehnologija, kao što su Golang, GRPC, Kubernetes, TypeScript, Vue.

Cilj prakse jeste da praktikant nakon šest meseci stekne znanje o navedenim tehnologijama, upozna platformu i postane stalni član tima. U dogovoru sa fakultetom, praksa može biti osmišljena kao deo diplomskog ili master rada.   

Rok za prijavljivanje je 15. Jul 2022. godine. Početak rada je fleksibilan. Praksa će se održavati kombinovano, kod kuće i u prostorijama kompanije u Beogradu. Prijave možete slati na serbia.jobs@strong.network

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2569/Hiring_Strong-Network_Software-Engineer-Intern_Serbia.jpg