Навигација

Компанија Strong Network oрганизује праксе за студенте завршних година техничких факултета

Strong Network се бави развојем платформе која убрзава развој софтвера посредством Cloud IDE-а, софтверских контејнера и безбедног претраживача. На тај начин компаније омогућавају својим програмерима да истовремено раде било где у свету чувајући безбедност свог изворног кода, поверљивих података и креденцијала.

Са новим финансирањем, Strong Network, планира да глобално скалира свој производ, као и да развије своје продајне и инжењерске тимове широм света.

Strong Network тим нуди плаћену праксу од 6 месеци, након које постоји могућност за наставак сарадње кроз стално запослење. Платформа је развијена помоћу модерних технологија, као што су Golang, GRPC, Kubernetes, TypeScript, Vuе.

Циљ праксе јесте да практикант након шест месеци стекне знање о наведеним технологијама, упозна платформу и постане стални члан тима. У договору са факултетом, пракса може бити осмишљена као део дипломског или мастер рада.   

Рок за пријављивање је 15. Јул 2022. године. Почетак рада је флексибилан. Пракса ће се одржавати комбиновано, код куће и у просторијама компаније у Београду. Пријаве можете слати на serbia.jobs@strong.network

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2569/Hiring_Strong-Network_Software-Engineer-Intern_Serbia.jpg