Navigacija

Program plaćene studentske prakse – INOVATEC

Pozivamo vas da se prijavite na tromesečni program plaćene studentske prakse u kompaniji Inovatec. Program je namenjen studentima 4. godine osnovnih akademskih studija kao i polaznicima master studija ETF-a.

Cilj programa je da studenti steknu radno iskustvo i praktična znanja, kao i priliku da rade sa vrhunskim stručnjacima u internacionalnom odruženju, i na kraju, po završetku studija dobiju mogućnost zaposlenja u kompaniji. Kroz čitav proces studenti će imati podršku šireg Product Operations tima i njihov razvoj će pažljivo pratiti i podržavati mentori, u trajanju od 35 sati nedeljno, uz mogućnost rada od kuće.

Tokom trajanja programa za sve polaznike će biti obezbeđena finansijska nadoknada u iznosu od 30.000,00 dinara na mesečnom nivou.

Početak prakse je planiran ja mesec jul, po završetku ispitnog roka, a tačan datum će biti određen u dogovoru sa polaznicima programa. Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-a na engleskom jeziku na careersserbia@inovatec.ca do 15.juna. Za kandidate koji prođu u uži krug biće organizovan kratak razgovor sa članovima tima.

Više informacija o poziciji možete videti ovde.

 

O kompaniji

Inovatec je softverska kompanija bazirana na cloud rešenjima, osnovana 2006.godine u Kanadi. Kompanija pruža inovativna softverska rešenja koja pomažu biznisima da uspostave prilagodljiv poslovni model baziran na podacima, za automobilsku industriju i industriju finansiranja opreme.

Od 2008. godine kompanija uspešno posluje u Srbiji sa kancelarijama u Beogradu i Kragujevcu. Danas naš tim broji preko 170 stručnjaka u Kanadi, SAD i Srbiji. Neki od naših klijenata su Royal Bank of Canada, General Bank of Canada, Yamaha, Chrysler i drugi.

Više o kompaniji možete videti na zvaničnom sajtu https://www.inovatec.com/ kao i na društvenim mrežama:

     

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2550/Web-72dpi_Primary-1.png