Навигација

Програм плаћене студентске праксе – INOVATEC

Позивамо вас да се пријавите на тромесечни програм плаћене студентске праксе у компанији Inovatec. Програм је намењен студентима 4. године основних академских студија као и полазницима мастер студија ЕТФ-а.

Циљ програма је да студенти стекну радно искуство и практична знања, као и прилику да раде са врхунским стручњацима у интернационалном одружењу, и на крају, по завршетку студија добију могућност запослења у компанији. Кроз читав процес студенти ће имати подршку ширег Product Operations тима и њихов развој ће пажљиво пратити и подржавати ментори, у трајању од 35 сати недељно, уз могућност рада од куће.

Током трајања програма за све полазнике ће бити обезбеђена финансијска надокнада у износу од 30.000,00 динара на месечном нивоу.

Почетак праксе је планиран ја месец јул, по завршетку испитног рока, а тачан датум ће бити одређен у договору са полазницима програма. Сви заинтересовани кандидати се могу пријавити слањем CV-а на енглеском језику на careersserbia@inovatec.ca до 15.јуна. За кандидате који прођу у ужи круг биће организован кратак разговор са члановима тима.

Више информација о позицији можете видети овде.

 

О компанији

Inovatec jе софтверска компанија базирана на cloud решењима, основана 2006.године у Канади. Компанија пружа иновативна софтверска решења која помажу бизнисима да успоставе прилагодљив пословни модел базиран на подацима, за аутомобилску индустрију и индустрију финансирања опреме.

Од 2008. године компанија успешно послује у Србији са канцеларијама у Београду и Крагујевцу. Данас наш тим броји преко 170 стручњака у Канади, САД и Србији. Неки од наших клијената су Royal Bank of Canada, General Bank of Canada, Yamaha, Chrysler и други.

Више о компанији можете видети на званичном сајту https://www.inovatec.com/ као и на друштвеним мрежама:

     

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2550/Web-72dpi_Primary-1.png