Navigacija

Stručna praksa i zaposlenja u domenu blokčejna, novih veb 3.0, i IoT tehnologija

Zentrix Lab otvara nove pozicije za junior, medior i ful-stak developere koji bi radili na razvoju inovativnih rešenja. Program studentske prakse kao i zaposlenja otvoren je za sve zainteresovane studente završnih godina osnovnih studija od aprila 2022. do aprila 2023. Pozicije su u Beogradu i Pančevu, sa mogućnošću hibridnog načina rada.

Svi zainteresovani mogu da pošalju CV na careers@zentrixlab.eu

O kompaniji

Kompanija je osnovana u Srbiji i Estoniji i predstavlja odlično okruženje za razvoj i učenje najnovijih tehnologija. Kompanija radi na razvoju sopstvenih rešenja u oblastima bioinformatike, pametnih gradova, 5G, pametnih automobila, industrije 4.0, itd. Kreiramo proizvode praćenjem najnovijih trendova i rezultata istraživanja, pre svega upotrebom Veb 3.0, IoT-a, i Blokčejn tehnologija.

Rad na međunarodnim projektima sa najvećim tehnološkim imenima u industriji, kao i konkurentnim uslovima rada.

Neki od naših trenutnih projekata

  • H2020 FACILITATE – rešenja za federativno deljenje podataka u medicini (Fajzer, AstraZeneka, Bajer, Takeda). Bioiformatika, harmonizacija i prebacivanje podataka u interoperabilne vokabulare. Rešenja za pristup podacima za analizu i obradu podataka.

  • Horizon CLIMOS – IoT rešenja za praćenje klimatskih parametara. Big data i mašinsko učenje za primenu analize širenja tropskih bolesti u Evropi usred povećanja temperature

  • Horizon HARPOCRATES – sajber bezbednost, federativno mašinsko učenje, enkripcija i blokčejn tehnologije

  • Blokčejn platforma – NFT frejmvork, decentralizovani identiteti, i DLT moduli.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2546/Picture_1.png