Навигација

Стручна пракса и запослења у домену блокчејна, нових веб 3.0, и ИоТ технологија

Zentrix Lab отвара нове позиције за јуниор, медиор и фул-стак девелопере који би радили на развоју иновативних решења. Програм студентске праксе као и запослења отворен је за све заинтересоване студенте завршних година основних студија од априла 2022. до априла 2023. Позиције су у Београду и Панчеву, са могућношћу хибридног начина рада.

Сви заинтересовани могу да пошаљу ЦВ на careers@zentrixlab.eu

О компанији

Компанија је основана у Србији и Естонији и представља одлично окружење за развој и учење најновијих технологија. Компанија ради на развоју сопствених решења у областима биоинформатике, паметних градова, 5Г, паметних аутомобила, индустрије 4.0, итд. Креирамо производе праћењем најновијих трендова и резултата истраживања, пре свега употребом Веб 3.0, ИоТ-а, и Блокчејн технологија.

Рад на међународним пројектима са највећим технолошким именима у индустрији, као и конкурентним условима рада.

Неки од наших тренутних пројеката

  • H2020 FACILITATE – решења за федеративно дељење података у медицини (Фајзер, АстраЗенека, Бајер, Такеда). Биоиформатика, хармонизација и пребацивање података у интероперабилне вокабуларе. Решења за приступ подацима за анализу и обраду података.

  • Horizon CLIMOS – ИоТ решења за праћење климатских параметара. Биг дата и машинско учење за примену анализе ширења тропских болести у Европи усред повећања температуре

  • Horizon HARPOCRATES – сајбер безбедност, федеративно машинско учење, енкрипција и блокчејн технологије

  • Блокчејн платформа – НФТ фрејмворк, децентрализовани идентитети, и ДЛТ модули.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2546/Picture_1.png