Navigacija

Inovatec LETNJA PRAKSA

Pozivamo studente Elektrotehničkog fakulteta da se prijave na  Inovatec Letnju praksu. Praksa je namenjena studentima završnih godina studija koji žele da nauče osnove programiranja i započnu svoju karijeru u IT industriji. Najboljim kandidatima će i ovaj put biti ponuđen ugovor o radu u kompaniji Inovatec.

Praktikanti će proći kroz celokupan Product Development Lifecycle. Od planiranja taskova, dokumentovanja taskova u Jiri, do implementacije rešenja i deployment-a na Azure. Tokom prakse će biti obuhvaćen celokupan razvoj web aplikacije od dizajna baze, postavljanja arhitekture (inversion of control, dependency injection), client/server autentifikacije i autorizacije, real time notification (signal R). Tehnologije koje će biti korišćene su Angular, .NET 6, MS SQL Servier, Docker, Azure, Jira. Tema ovogodišnjeg programa je Workspace reservation.

Cilj prakse je da studenti unaprede svoje znanje i veštine, isprobaju rad u timu i nauče kako da prođu put od ideje do gotovog proizvoda uz najbolje prakse u pravljenju modernih aplikacija. Kroz čitav proces imaće podršku šireg tima iskusnih programera.

Predviđeno trajanje Letnje prakse je od 11. do 29. jula 2022. godine, svakog radnog dana od 9-17 časova u prostorijama firme.

Vreme i način prijavljivanja:

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-a na careersserbia@inovatec.ca sa naslovom e-maila {Inovatec Letnja praksa} sve do srede 1. juna 2022. godine. Za kandidate koji prođu u uži krug biće organizovan kratak razgovor sa članovima tima i testiranje.

O kompaniji

Inovatec je softverska kompanija bazirana na cloud rešenjima, osnovana 2006. godine u Kanadi. Kompanija pruža inovativna softverska rešenja koja pomažu biznisima da uspostave prilagodljiv poslovni model baziran na podacima, za automobilsku industriju i industriju finansiranja opreme.

Od 2008. godine kompanija uspešno posluje u Srbiji sa kancelarijama u Beogradu i Kragujevcu. Danas naš tim broji preko 170 IT stručnjaka u Kanadi, SAD i Srbiji. Neki od naših klijenata su Royal Bank of Canada, General Bank of Canada, Yamaha, Chrysler i drugi.

Više o kompanije možete videti na zvaničnom sajtu https://www.inovatec.com/ kao i na društvenim mrežama:

     

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2531/image007.png