Навигација

Inovatec ЛЕТЊА ПРАКСА

Позивамо студенте Електротехничког факултета да се пријаве на  Inovatec Летњу праксу. Пракса је намењена студентима завршних година студија који желе да науче основе програмирања и започну своју каријеру у IT индустрији. Најбољим кандидатима ће и овај пут бити понуђен уговор о раду у компанији Inovatec.

Практиканти ће проћи кроз целокупан Product Development Lifecycle. Од планирања таскова, документовања таскова у Jiri, до имплементације решења и deployment-a нa Azure. Током праксе ће бити обухваћен целокупан развој wеb апликације од дизајна базе, постављања архитектуре (inversion of control, dependency injection), client/server аутентификације и ауторизације, real time notification (signal R). Технологије које ће бити коришћене су Angular, .NET 6, MS SQL Servier, Docker, Azure, Jira. Тема овогодишњег програма је Workspace reservation.

Циљ праксе је да студенти унапреде своје знање и вештине, испробају рад у тиму и науче како да прођу пут од идеје до готовог производа уз најбоље праксе у прављењу модерних апликација. Kроз читав процес имаће подршку ширег тима искусних програмера.

Предвиђено трајање Летње праксе је од 11. до 29. јула 2022. године, сваког радног дана од 9-17 часова у просторијама фирме.

Време и начин пријављивања:

Сви заинтересовани кандидати се могу пријавити слањем CV-a нa careersserbia@inovatec.ca са насловом е-maila {Inovatec Летња пракса} све до среде 1. јуна 2022. године. За кандидате који прођу у ужи круг биће организован кратак разговор са члановима тима и тестирање.

О компанији

Inovatec је софтверска компанија базирана на cloud решењима, основана 2006. године у Kанади. Kомпанија пружа иновативна софтверска решења која помажу бизнисима да успоставе прилагодљив пословни модел базиран на подацима, за аутомобилску индустрију и индустрију финансирања опреме.

Од 2008. године компанија успешно послује у Србији са канцеларијама у Београду и Kрагујевцу. Данас наш тим броји преко 170 IT стручњака у Kанади, САД и Србији. Неки од наших клијената су Royal Bank of Canada, General Bank of Canada, Yamaha, Chrysler и други.

Више о компаније можете видети на званичном сајту https://www.inovatec.com/ као и на друштвеним мрежама:

     

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2531/image007.png