Navigacija

Novi program studentskih praksi u Endavi

Otvorene prijave za plaćenu studentsku praksu u kompaniji Endava

Prijave traju do 14. februara. Zaposlenje za nabolje polaznike.

 

Da li ste znali da je više od 90% praktikanata koji su tokom prethodne godine završili tromesečnu praksu u kompaniji Endava dobilo svoj prvi posao u toj kompaniji?

Ukoliko ste student završne godine osnovnih studija, student master studija ili diplomac, od danas ćete moći da se prijavite za program plaćene prakse koji je otvoren za studente svih tehničkih fakulteta širom Srbije. Program podrazumeva rad na realnim projektima i sa iskusnim mentorima, gde će kandidati steći praktična znanja iz tehnologija poput C++, Java, C#/.NET, Android, DevOps i druge, dok će najboljima od njih i ovaj put biti ponuđen i ugovor o radu u kompaniji.

„Pre tri godine sam dobio šansu u Endavi i započeo karijeru na poziciji QA Intern. Kao praktikant, vođen mentorstvom starijeg i iskusnog kolege kao i ostalih članova tima, nakon samo dve nedelje dobio sam prve samostalne zadatke. Mentor me je tokom tri meseca prakse naučio mnogo toga nakon čega sam dobio želju i motivaciju da jednog dana i ja budem nekome mentor i svoje stečeno znanje i iskustvo prenesem nekom drugom i pomognem mu da započne karijeru na pravi način” – kaže Nikola Aleksić, nekada praktikant, a danas senior tester u Endavi.

Praksa se održava u onlajn formatu, pa kandidati mogu aplicirati za istu iz bilo kog grada u Srbiji, a detaljno isplaniran program realizovaće Endavini stručnjaci iz pomenutih oblasti koji rade u kancelarijama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku.

Šansu za praksu u Endavi dobiće 20 polaznika. Zbog velikog broja prijava, biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži proces selekcije. Potom sledi tehnički intervju i za kraj  HR intervju u kombinaciji sa finalnim razgovorom.

Vašu prijavu za željenju praksu možete popuniti za sledeće pozicije:

C++ Internship - https://bit.ly/3sj4Qvz

Systems Operations Engineer Internship - https://bit.ly/3Hy77Jv

NodeJS Internship- https://bit.ly/3gqYuEK

Android Internship - https://bit.ly/3rvuoWU

DevOps/Cloud Operations Engineer Internship - https://bit.ly/3Lc1Ppo

C#/.NET Internship - https://bit.ly/3HDxhuv

Frontend Internship - https://bit.ly/3ou7xcA

Java Internship - https://bit.ly/3Hxww61

 

Konkurs je otvoren do 14. februara 2022. godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2497/Endava_Logo_RGB_Original.png
  • /uploads/attachment/vest/2497/Endava_praksa.png