Навигација

Нови програм студентских пракси у Ендави

Отворене пријаве за плаћену студентску праксу у компанији Ендава

Пријаве трају до 14. фебруара. Запослење за набоље полазнике.

 

Да ли сте знали да је више од 90% практиканата који су током претходне године завршили тромесечну праксу у компанији Ендава добило свој први посао у тој компанији?

Уколико сте студент завршне године основних студија, студент мастер студија или дипломац, од данас ћете моћи да се пријавите за програм плаћене праксе који је отворен за студенте свих техничких факултета широм Србије. Програм подразумева рад на реалним пројектима и са искусним менторима, где ће кандидати стећи практична знања из технологија попут C++, Java, C#/.NET, Android, DevOps и друге, док ће најбољима од њих и овај пут бити понуђен и уговор о раду у компанији.

„Пре три године сам добио шансу у Ендави и започео каријеру на позицији QА Intern. Као практикант, вођен менторством старијег и искусног колеге као и осталих чланова тима, након само две недеље добио сам прве самосталне задатке. Ментор ме је током три месеца праксе научио много тога након чега сам добио жељу и мотивацију да једног дана и ја будем некоме ментор и своје стечено знање и искуство пренесем неком другом и помогнем му да започне каријеру на прави начин” – каже Никола Алексић, некада практикант, а данас сениор тестер у Ендави.

Пракса се одржава у онлајн формату, па кандидати могу аплицирати за исту из било ког града у Србији, а детаљно испланиран програм реализоваће Ендавини стручњаци из поменутих области који раде у канцеларијама у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Чачку.

Шансу за праксу у Ендави добиће 20 полазника. Због великог броја пријава, биће контактирани само они кандидати који уђу у ужи процес селекције. Потом следи технички интервју и за крај  HR интервју у комбинацији са финалним разговором.

Вашу пријаву за жељењу праксу можете попунити за следеће позиције:

C++ Internship - https://bit.ly/3sj4Qvz

Systems Operations Engineer Internship - https://bit.ly/3Hy77Jv

NodeJS Internship- https://bit.ly/3gqYuEK

Android Internship - https://bit.ly/3rvuoWU

DevOps/Cloud Operations Engineer Internship - https://bit.ly/3Lc1Ppo

C#/.NET Internship - https://bit.ly/3HDxhuv

Frontend Internship - https://bit.ly/3ou7xcA

Java Internship - https://bit.ly/3Hxww61

 

Конкурс је отворен до 14. фебруара 2022. године.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2497/Endava_Logo_RGB_Original.png
  • /uploads/attachment/vest/2497/Endava_praksa.png