Navigacija

Levi9 stipendije za studente u Beogradu

IT kompanija Levi9 Technology Services je raspisala konkurs za stipendije, koji je otvoren do 25. oktobra. Svi zainteresovani studenti IT usmerenja koji po prvi put upisuju četvrtu ili petu godinu studija u akademskoj godini 2020/2021 mogu da se prijave na konkurs.

Program Levi9 stipendija pored finansijske podrške obuhvata i zaposlenje nakon završetka studija. Stipendije će se isplaćivati 10 meseci, od novembra 2020. do oktobra 2021., sa pauzama u julu i avgustu. Studenti tokom primanja stipendije nemaju radnu obavezu.

Nakon 7 godina programa stipendiranja najboljih studenata u Srbiji, Levi9 nastavlja da pruža podršku studentima. Do sada je kroz program prošlo 40 stipendista, a mnogi od njih svoj karijerni put i dalje grade u ovoj kompaniji.

Levi9 je holandska kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Od 2005. godine uspešno posluje u Srbiji, u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, a pored ovog razvojnog centra postoje i centri u Ukrajini i Rumuniji. 

Više detalja o stipendiji dostupno je na sajtu https://www.levi9.com/scholarships/serbia/scholarship/ .

Prijave su onlajn, a konkurs je otvoren do 25. oktobra 2020.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2294/Levi9_stipednije-1.png