Навигација

Levi9 стипендије за студенте у Београду

IT компанија Levi9 Technology Services је расписала конкурс за стипендије, који је отворен до 25. октобра. Сви заинтересовани студенти IT усмерења који по први пут уписују четврту или пету годину студија у академској години 2020/2021 могу да се пријаве на конкурс.

Програм Levi9 стипендија поред финансијске подршке обухвата и запослење након завршетка студија. Стипендије ће се исплаћивати 10 месеци, од новембра 2020. до октобра 2021., са паузама у јулу и августу. Студенти током примања стипендије немају радну обавезу.

Након 7 година програма стипендирања најбољих студената у Србији, Levi9 наставља да пружа подршку студентима. До сада је кроз програм прошло 40 стипендиста, а многи од њих свој каријерни пут и даље граде у овој компанији.

Levi9 је холандска компанија која пружа услуге развоја, имплементације, одржавања и тестирања софтвера међународним клијентима. Од 2005. године успешно послује у Србији, у Београду, Новом Саду и Зрењанину, а поред овог развојног центра постоје и центри у Украјини и Румунији. 

Више детаља о стипендији доступно је на сајту https://www.levi9.com/scholarships/serbia/scholarship/ .

Пријаве су онлајн, а конкурс је отворен до 25. октобра 2020.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2294/Levi9_stipednije-1.png