Navigacija

Poziv za stipendije kompanije Schneider Electric

Novi program stipendiranja

Kompanija Schneider Electric DMS NS objavljuje prvi ciklus novog programa stipendiranja, koji je u potpunosti nezavisan od programa praksi, odnosno ne zahteva prethodno angažovanje studenata na istoj.

Kako je program osmišljen?

Ovaj program je osmišljen tako da pruži podršku najboljim studentima u fakultetskim izazovima i dodatno ih motiviše da budu proaktivni i uspešni tokom studiranja. Kao kompanija koja godinama prepoznaje i nagrađuje znanje, rad i obrazovanje, sa velikim entuzijazmom i verom u najbolje buduće IT stručnjake, iste želimo da, pažljivo biranim programom, podstaknemo i inspirišemo u postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva.

U toku jedne godine, postoje dva ciklusa u trajanju od po šest meseci. Oba će biti promovisana na društvenim mrežama. Studenti koji se prijavljuju prvi put (prijave su dva puta godišnje) imaće priliku da apliciraju i priključe se novom programu stipendiranja u našoj kompaniji. Nakon svakog ciklusa, ukoliko stipendisti zadrže iste kriterijume i svojom motivacijom i zalaganjem ostave pozitivan utisak na mentore,  automatski će se pridružiti sledećem ciklusu.

Šta nudimo?

-Razmenu znanja i iskustava direktno sa mentorima
-Priliku da svoje formalno obrazovanje primeniš na praktičnim primerima
-Stipendiju
-Nakon završetka školovanja mogućnost da svoju karijeru započneš u kompaniji Schneider Electric DMS NS

Uslovi za prijavu:

•    Da si upisao drugu, treću ili četvrtu godinu akademskih ili master studija u akademskoj 2019/2020 godini, tehničkih odeljenja na sledećim fakultetima: 

1.    Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu
2.    Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu
3.    Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu
4.    Matematički fakultet, Univerzitet u Beogradu 

•    Prosek ≥ 8.50 (sa osnovnih ili master studija)

Prijavi se putem LINKA do 18.11.2019. godine.