Навигација

Позив за стипендије компаније Schneider Electric

Нови програм стипендирања

Компанија Schneider Electric DMS NS објављује први циклус новог програма стипендирања, који је у потпуности независан од програма пракси, односно не захтева претходно ангажовање студената на истој.

Како је програм осмишљен?

Овај програм је осмишљен тако да пружи подршку најбољим студентима у факултетским изазовима и додатно их мотивише да буду проактивни и успешни током студирања. Као компанија која годинама препознаје и награђује знање, рад и образовање, са великим ентузијазмом и вером у најбоље будуће IT стручњаке, исте желимо да, пажљиво бираним програмом, подстакнемо и инспиришемо у постизању личних и професионалних циљева.

У току једне године, постоје два циклуса у трајању од по шест месеци. Оба ће бити промовисана на друштвеним мрежама. Студенти који се пријављују први пут (пријаве су два пута годишње) имаће прилику да аплицирају и прикључе се новом програму стипендирања у нашој компанији. Након сваког циклуса, уколико стипендисти задрже исте критеријуме и својом мотивацијом и залагањем оставе позитиван утисак на менторе,  аутоматски ће се придружити следећем циклусу.

Шта нудимо?

-Размену знања и искустава директно са менторима
-Прилику да своје формално образовање примениш на практичним примерима
-Стипендију
-Након завршетка школовања могућност да своју каријеру започнеш у компанији Schneider Electric DMS NS

Услови за пријаву:

•    Да си уписао другу, трећу или четврту годину академских или мастер студија у академској 2019/2020 години, техничких одељења на следећим факултетима: 

1.    Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду
2.    Природно-математички факултет, Универзитет у Новом Саду
3.    Електротехнички факултет, Универзитет у Београду
4.    Математички факултет, Универзитет у Београду 

•    Просек ≥ 8.50 (са основних или мастер студија)

Пријави се путем ЛИНКА до 18.11.2019. године.