Navigacija

Elsys Eastern Europe stipendijski program

Dragi studeti / kolege,

Da li vam se dopada ideja da tokom završne godine studija svoje projektne ideje realizujete u vodećoj firmi za razvoj čipova u Srbiji? Da li vas zanima kako izgleda raditi u velikoj kompaniji gde imate podršku iskusnog inženjerskog tima? 

ELSYS EASTERN EUROPE je kompanija koja omogućava mladim inženjerima da se prvi put susretnu sa razvojem integrisanih kola i unaprede znanje usklađeno sa trendovima u svetu.

Raspisan je konkurs za nove članove u vidu stipendije u oba dizajn centra: u Beogradu i Novom Sadu. Otvoreno je ukupno 10 pozicija za najbolje, koji će imati mogućnost da svoje znanje usavršavaju u oblasti razvoja analagonih, digitalnih i mešovitih integrisanih kola.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećoj adresi http://www.elsys-eastern.com/career/scholarship.

Rok za prijavu je 10. novembar, a objavljivanje konačne liste kandidata je predviđeno za 24. novembar. Predviđeno trajanje stipendije je deset meseci, 1.12.2019. – 1.10.2020.
 
Vaš angažman u našoj kompaniji, može biti pretočen u temu završnog rada ili polaganja projektnog dela nekog od ispita, u dogovoru sa predmetnim profesorom. Vreme je da primenite teoriju u praksi na mestu gde se vaše ideje i pamet cene.