Навигација

Elsys Eastern Europe стипендијски програм

Драги студети / колеге,

Да ли вам се допада идеја да током завршне године студија своје пројектне идеје реализујете у водећој фирми за развој чипова у Србији? Да ли вас занима како изгледа радити у великој компанији где имате подршку искусног инжењерског тима? 

ELSYS EASTERN EUROPE је компанија која омогућава младим инжењерима да се први пут сусретну са развојем интегрисаних кола и унапреде знање усклађено са трендовима у свету.

Расписан је конкурс за нове чланове у виду стипендије у оба дизајн центра: у Београду и Новом Саду. Отворено је укупно 10 позиција за најбоље, који ће имати могућност да своје знање усавршавају у области развоја аналагоних, дигиталних и мешовитих интегрисаних кола.

Сви заинтересовани могу се пријавити на следећој адреси http://www.elsys-eastern.com/career/scholarship.

Рок за пријаву је 10. новембар, а објављивање коначне листе кандидата је предвиђено за 24. новембар. Предвиђено трајање стипендије је десет месеци, 1.12.2019. – 1.10.2020.
 
Ваш ангажман у нашој компанији, може бити преточен у тему завршног рада или полагања пројектног дела неког од испита, у договору са предметним професором. Време је да примените теорију у пракси на месту где се ваше идеје и памет цене.