Navigacija

Praksa/posao na poziciji softver inženjer

Ako ste dobar programer ili želite da to postanete, ako vas zanima veb programiranje i/ili Microsoft .NET platforma, ako želite da učite i radite u timu mladih i kreativnih ljudi i uzmete učešće u velikim i zahtevnim projektima, kontaktirajte nas, tražimo timske igrače.

Quiddita d.o.o. Beograd je kompanija koja se bavi razvojem veb baziranih informacionih sistema sa akcentom na kvalitet i uz aktivno praćenje novih tehnologija i unapređenje metodologije rada. Postojimo od 2007 i za to vreme smo realizovali veliki broj uspešnih projekata, a među poznatijim kompanijama za koje smo radili softver su: Vauxhall, Seat, GoodYear, TÜV Rheinland, Bombardier, Siemens, ATP, General Motors, Eptisa, UNDP, Atos, Gorenje, Lasta, Halo Oglasi, AXA osiguranje, Dunav osiguranje, Wiener Städtische osiguranje, više ministarstava i više fakulteta u Srbiji i regionu.

Praksa/posao na poziciji softver inženjer (2 pozicije)

Nudimo plaćenu praksu uz mogućnost zaposlenja u mladom, ambicioznom, kreativnom i opuštenom okruženju. Posao podrazumeva razvoj i održavanje informacionih sistema u Microsoft .NET tehnologiji koristeći C#, ASP.NET MVC/WebAPI, HTML5/CSS3, JavaScript (Angular, React), SQL i NoSQL baze podataka. Projekti koji se realizuju su zanimljivi i rade se za klijente iz različitih industrija širom sveta. U mogućnosti smo da obezbedimo lično i stručno usavršavanje kroz treninge, rad na inovativnim projektima i učenje od iskusnijih kolega.

Kvalifikacioni zahtevi

  • Student završne godine studija ili završen fakultet – odsek RTI ili SI;
  • Dobro poznavanje objektno-orijentisanog razvoja softvera;
  • Poznavanje C# jezika i rada u MS Visual Studio okruženju;
  • Pisanje čitkog, razumljivog i dobro dokumentovanog koda;
  • Lične osobine: odgovornost, pouzdanost, pedantnost, dobre analitičke i organizacione sposobnosti, poštovanje procedura u radu, brzo učenje i razumevanje složenih sistema;
  • Dobro znanje engleskog jezika;

Molimo zainteresovane kolege da pošalju prijave sa ažurnom biografijom na adresu jobs@quiddita.rs najkasnije do 20.01.2019.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2068/quiddita_logo_slogan.png