Навигација

Пракса/посао на позицији софтвер инжењер

Ако сте добар програмер или желите да то постанете, ако вас занима веб програмирање и/или Microsoft .NET платформа, ако желите да учите и радите у тиму младих и креативних људи и узмете учешће у великим и захтевним пројектима, контактирајте нас, тражимо тимске играче.

Quiddita д.о.о. Београд је компанија која се бави развојем веб базираних информационих система са акцентом на квалитет и уз активно праћење нових технологија и унапређење методологије рада. Постојимо од 2007 и за то време смо реализовали велики број успешних пројеката, а међу познатијим компанијама за које смо радили софтвер су: Vauxhall, Seat, GoodYear, TÜV Rheinland, Bombardier, Siemens, ATP, General Motors, Eptisa, UNDP, Atos, Gorenje, Ласта, Хало Огласи, AXA осигурање, Дунав осигурање, Wiener Städtische осигурање, више министарстава и више факултета у Србији и региону.

Пракса/посао на позицији софтвер инжењер (2 позиције)

Нудимо плаћену праксу уз могућност запослења у младом, амбициозном, креативном и опуштеном окружењу. Посао подразумева развој и одржавање информационих система у Microsoft .NET технологији користећи C#, ASP.NET MVC/WebAPI, HTML5/CSS3, JavaScript (Angular, React), SQL и NoSQL базе података. Пројекти који се реализују су занимљиви и раде се за клијенте из различитих индустрија широм света. У могућности смо да обезбедимо лично и стручно усавршавање кроз тренинге, рад на иновативним пројектима и учење од искуснијих колега.

Квалификациони захтеви

  • Студент завршне године студија или завршен факултет – одсек РТИ или СИ;
  • Добро познавање објектно-оријентисаног развоја софтвера;
  • Познавање C# језика и рада у MS Visual Studio окружењу;
  • Писање читког, разумљивог и добро документованог кода;
  • Личне особине: одговорност, поузданост, педантност, добре аналитичке и организационе способности, поштовање процедура у раду, брзо учење и разумевање сложених система;
  • Добро знање енглеског језика;

Молимо заинтересоване колеге да пошаљу пријаве са ажурном биографијом на адресу jobs@quiddita.rs најкасније до 20.01.2019.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2068/quiddita_logo_slogan.png