Navigacija

Program praksi kompanije Centili

Da li ste možda čuli za World of Tanks, Badoo i Top Eleven? To su neki od naših klijenata kojima omogućavamo da se povežu sa svojim korisnicima na lak i brz način, kako bi iskustvo prilikom korišćenja njihovih usluga bilo što prijatnije i jednostavnije. Za to smo razvili platformu za mobilna plaćanja, koju konstantno unapređujemo i kojoj dodajemo nove karakteristike. Pošto smo start-up koji razvija svoj in-house proizvod i već je profitabilan, imamo fleksibilnost da koristimo nove tehnologije koje nam najviše odgovaraju i ne brinemo o investitorima ili klijentima kojima outsource-ujemo svoje usluge.

Kako bismo vas upoznali sa programom praksi koje nudimo, umesto klasične prijave i slanja CV-jeva, želimo organizovati za vas Otvoreni dan praksi u našim kancelarijama.
Pošto želimo naći termin koji odgovara što većem broju studenata, šaljemo vam prijavnu formu koju bismo voleli da popunite do srede (6. septembra) u 15 časova:
prijavna forma

Ukoliko imate bilo koja pitanja, ne oklevajte da pišete na lazar.arsic@infobip.com i mladen.radovic@infobip.com. Obojica smo sa ETF-a i bili smo baš na vašem mestu pre nekog vremena. :)