Навигација

Програм пракси компаније Centili

Да ли сте можда чули за World of Tanks, Badoo и Top Eleven? То су неки од наших клијената којима омогућавамо да се повежу са својим корисницима на лак и брз начин, како би искуство приликом коришћења њихових услуга било што пријатније и једноставније.
За то смо развили платформу за мобилна плаћања, коју константно унапређујемо и којој додајемо нове карактеристике. Пошто смо start-up који развија свој in-house производ и већ је профитабилан, имамо флексибилност да користимо нове технологије које нам највише одговарају и не бринемо о инвеститорима или клијентима којима outsource-ујемо своје услуге.

Како бисмо вас упознали са програмом пракси које нудимо, уместо класичне пријаве и слања ЦВ-јева, желимо организовати за вас Отворени дан пракси у нашим канцеларијама.
Пошто желимо наћи термин који одговара што већем броју студената, шаљемо вам пријавну форму коју бисмо волели да попуните до среде (6. септембра) у 15 часова:
пријавна форма

Уколико имате било која питања, не оклевајте да пишете на lazar.arsic@infobip.com и mladen.radovic@infobip.com. Обојица смо са ЕТФ-а и били смо баш на вашем месту пре неког времена. :)